ThereseCarolineBerg.

Alla inlägg under februari 2010

Av Therese - 12 februari 2010 17:29


Kollade nu på SMHI:s hemsida där det visar att snön är påväg upp mot lilla Oskarshamn. Usch, vill inte ha mera snö nu det räcker gott och väl med det vi redan har :O. Det värsta är att den kan komma från 10-20 dm :(.

 

 

Just nu!

 

Vad tycker ni om ännu ett snöoväder?

 

  

Av Therese - 12 februari 2010 14:27

 

Halsbandet från Lindex jag köpte i lördags :).

 

Lånade syrrans tröja idag ;). Så bra när man kan låna av varandra ;) hihi :).


Så otroligt sköna leggings + SNYGGA ;)! Fick en bra bild på dom idag ;)

 

 

Försov mig i morse och tur va så hade Sophia oxå det så hon kom och hämtade syrran och mig :). Tråkigt har det varit idag, knappt hänt någonting :S. Lämnade iaf in hemtentan som jag satt och klurade med igår kväll :). 

 

Efter skolan åkte vi ut till posten och hämtadev Sophias körkort! :D. Fan så stolt hon är och kudne inte sluta le :). Är oxå stolt över henne att hon ÄNTLIGEN har det i handen :) <3.

 

  

Av Therese - 11 februari 2010 23:27


Såååååååååååååååååååå gaaaaaaaaaaaaalet braaaaaaaa!

 

 



Sova nu så godnatt :)


  

Av Therese - 11 februari 2010 20:50



Har precis gjort klart lite uppgifter och fick hjälp av Sophia som man tackar för! :). Höll på att bli galen ett tag haha ;).

 

 

 

 

Nu blir det iaf att lägga sig och kolla på sista avsnittet av Made In Sweden! Ska tvätta bort sminket nu innan och hoppa myskläder och lägga sig i sängen :).

 

     

Av Therese - 11 februari 2010 15:37


Har precis ätit lite mat :). Gjorde köttfärssås och makaroner ;).

 

Camen är inte så jättebra ;) höhö.

 

 

Blir att plugga lite, har lite som ska vara klart imon :/. Skönt med helg men det kommer ju gå rykande fort :O. Kolla på balklänning i Kalmar på lördag :). Det lär la bli kul :).

 

 

Sophia och jag var på bandy igår i Figeholm :). Trodde nästan att mina fötter skulle bli kvar där xD. Vart ju steelfrusna och kände dom inte när vi gick hem eller ja SPRANG för vi ville komma in i värmnen så fort som mäjligt ;).

 

  

Av Therese - 9 februari 2010 17:16


Hej på er! :)

 

Hade sovmorgon idag och Sophia kom och hämtade mig vid 9 och jag va inte färdig ;). Öpnnade dörren och borstade tädnerna när hon kom :p. Åkte och hämtade upp Amanda och Tina oxå och dom trodde inte att det var vi som kom i bilen men det vart de ju ;). Trodde verkligen inte det eftersom att den låter så mycket och då tänkte att det kunde varit någon kille eller något ;D.

 

När vi kom till skolan åkte vi upp vid parkeringen vid huvudéntren men där fanns det ingen så då åkte vi vidare bort till där IP håller till. Fanns ju ingen parkering där heller :O. Vi fick ställa oss vid parkeringen nere vid affären men får bara stå där i 1 timme. Gick in och hade första lektionen och sen gick vi åka kollade om det fanns någon parkering där uppe och det gjorde de ;).

 

Slutade vid 12:15 och åkte då hem till Figeholm :). Vi sov bort en timme och det  var skönt :p. Så nu är jag överpigg :D. Kom hem med mamma för en halvtimem sen ungefär :).

 

Nu ska vi äta lite så hörs senare :)


  

Av Therese - 8 februari 2010 19:22



Gud vilken roliga eftermiddag det har varit! :D

 

Det är ju bara sååååå roligt att åka med Sophia :D HAHA! Kan inte sluta skratta, det bara går inte xD. Roligast är det i rondeller hahah, HERREGUD! XD

 

Efter skolan så körde hon hem Matilda. Vi åkte vidare till Sibylla vid ishallen och åkte ett varv runt och kollade om det var mycket folk med såg inte in så vi åkte iväg till shell och sen tillbaka igen och ställde oss vid parkeringen vid Sibylla. Gick då och köpte kebabtallrik (MUMS :D) då vi åkte hem till mig sen :p. Men innan det åkte vi och tankade och jag bjussade på bensin ;). Jag sitter där med colamuggarna och mina hädner var typ frusna xD. Så kallt va de :D hahaha. Vi kom iaf hem till mig hela :D. Maten hade hunnit kallna lite men va fasen det finns ju mikro :D. Körde in det där ett tag ;)

 

Synd att det inte togs några bilder xD haha. Ska bli bättre på det när jag får min telefon förhoppningsvis denna vecka :).

  

Nu blir det att plugga till religionen :s. Har prov om hinduismen imon, hoppas det kommer gå bra, för dör annars.

 

  


Av Therese - 7 februari 2010 22:39


 Min nya favoritlåt ;)



Vad tycks? =)


  

Translate my blog

Fråga mig

7 besvarade frågor

Besöksstatistik

Presentation


Hej allihoppa!

Jag heter Therese och är 21 år! Jag tog studenten den 11 Juni 2010 :).

I bloggen får ni se mycket ur min vardag och vad jag gillar och inte gillar med mera ;)

Gästbok

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8 9
10
11 12 13 14
15 16 17
18
19
20 21
22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards