ThereseCarolineBerg.

Alla inlägg under januari 2010

Av Therese - 5 januari 2010 16:42


Det blev att jag följde med mamma och pappa så nu åker vi iväg en sväng ut i snövädret :p. haha!


Det är så förbaskat kallt ute hela 11 minus :O


  

Av Therese - 5 januari 2010 15:24


Sorry..har inte orkat skriva något för det har inte hänt så speciellt mycket heller för den delen, så varför skriva då? Jaja.


Har iaf sovit till två de senaste dagarna för det blir så när man i stort sätt lägger sig runt tre om nätterna :p, så är ganska trött nu om vi säger så! Kroppen kommer där med få en STOR CHOCK på måndag när jag ska upp vid 7 igen :(. Det är sååååå deprimerande! Men liiiiite skönt att få ordning på vardagen igen för då vet man precis vad som ska hända. Okej detta kan vara skönt med men nu börjar det bli lite tråkigt och jag vet att jag kommer få ångra mig att jag har sagt detta ;) haha! Vänta bara till mitten av nästa vecka så kommer jag vilja ha lov igen ;).

 

Som rubriken säger så gör jag mig iordning men vet inte vad som sker, kanske åker med mamma och pappa en sväng för orkar inte sitta innanför dessa väggar längre! Om jag inte åker med så blir det att rensa på rummeto ch packar ner lite :). Fan vill komma igång med renoveringen NU!

 

  

Av Therese - 3 januari 2010 19:38


Hello


Inte mycket har hänt idag och det är lite för tråkigt : /. Hade tänkt röja lite på rummet och så men har bara inte orkat :O. Fan vill ju göra det men det är så tråkigt ;).


Kanske blir att kolla på Wallander - Tjuven ikväll med mor och far :).



  

ÄLSKAR denna tröja! :D




  


     


Av Therese - 2 januari 2010 23:50


Är precis hemkommen från farmor och farfar och är lite trött nu ;). Busat med de mest energifulla kusinerna ungefär heela kvällen ;D haha. Alltid lika kul dock ;).

 

Blev mat, efterrätt och fika på mindre än 3 timmar :O. Det är så mycket så man håller ju på att sprängas :p hahaha! Så jag behöver inte någon mer mat ikvll iaf ;) och tur är väl de :).

 

 

Jag satt nere i källaren med kusinerna och kolalde på Mr. Bean hahah, han är ju inte redigt klok i någon ände xD. Ungefär som mig då ;) haha! 


 

Granen i källaren där vi för övrigt delade ut julklapparna på julafton :).


Så här fint vart de när jag vaknade idag vid halv 1 (a) ;) haha :D.


       

Av Therese - 2 januari 2010 15:25



Tjenixen!

 

Nu är klockan snart halv 4 och jag ska vara klar kvart i 5. Vi ska på middag till farmor och farfar vid 5 så ska in i duschen nu.

 

Det har kommit mera snö oxå ;) ca 2 decimeter :p haha. Så vaknade upp med strålande sol och snö vid halv 1 ;). Fy fan vet inte hur jag ska kunna vnda tillbak på dygnet sen igen :O. Kommer dö den 11 januari för då ska man upp vid 7 igen, usch för det! Kommer dock har ett gutt schema ;) höhö.

 

  

Av Therese - 1 januari 2010 23:30

  

God kväll på er!

 

Det blev en nyårsafton med familjen :). Det var mycket kul och massa bus med kusinerna ;) och det är alltid lika kul! Märks att den äldsta börjar bli stor för han är en liten tuffing på 7 år :p haha. Han vill inte han massa kramar längre och det gör jag ju bara för busa lite med han haha ;D. Den lilla skruttan däremot är det full rulle på heeeeeela tiden, ingen lugn stund :D haha. Men hon blev trött till slut hon med. Hon somnade bredvid mig i soffan efter att hon suttit i min famn bara för att hon var så ledsen :(. Hon var mycket trött, hon somnade direkt efter att jag lagt henne i soffan :). Jag lyckades hihi :).

 

Vi var nere och kollade på fyverkeriet i hamnen vid 5 och det blåste kallt! Hade på mig termobyxor xD haha men detvar behövligt :p. De flesta var påklädda för att stå i hamnen :p. Mycket fina fyverkerier vart de och detsamma hemma hos oss vid tolvslaget! Vi vart mycket nöjda ;). Vi åkte hem från dom vid två halv tre tror jag klockan hann att bli :). När jag kom hem så blev det sängen direkt :).

 

Detta är från hamnen :).

 



Har inte gjort så mycket idag så jag satt och gjorde denna bilden på några klick :). Tyckte den blev lite läcker ;D.



     

Translate my blog

Fråga mig

7 besvarade frågor

Besöksstatistik

Presentation


Hej allihoppa!

Jag heter Therese och är 21 år! Jag tog studenten den 11 Juni 2010 :).

I bloggen får ni se mycket ur min vardag och vad jag gillar och inte gillar med mera ;)

Gästbok

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards