ThereseCarolineBerg.

Alla inlägg under november 2010

Av Therese - 8 november 2010 23:15


Ja idag så åkte jag och mamma och hämtade ut ett paket när hon hade slutat. Det var min jacka som vi ringde och beställde från Stadium i Göteborg ;).





Den är så stor :D haha. Man känner sig som en jätte :D. Men skön är den, kommer inte frysa den vinter tror jag :D haha.        

Av Therese - 4 november 2010 22:30


Ja rubriken säger det hela. Huvudvärken are still going strong! Vägrar att släppa taget, vore som en redig blodigel satt fast där inne haha.


Sitter och ser mig okring här i rummet och tänker " fy fan vad tråkiga väggarna är och rummet i helhet!". Undrar när rummet ska bli renoverat? Har sån bra bild i huvudet på hur jag vill att det sa bli. Så roligt att få styla sitt rum med nya saker som, hyllor, tavlor, spegel, lampor mm.

Är så sugen på det men jaa...Skulle ha blivit tidigare i år men pappa hade så mycket på jobbet så gick inte att ta ledigt men hoppas att han kan ta ledigt snart för han kan vara ledig. har hur mycket ledighet som helst att ta ut så :). Har sagt det med att hag kommer hjälpa till med så mycket som jag kan hjälpa till.

Mamma skulle vilja och tycka de va skönt om det kunde vara klart innan jul och där är hon nästan rolig på riktigt hahaha. ALDRIG att det kommer bli innan ju inte ;). Har det dragits ut nästan ett år så kan det dras ett tag till, tyvärr :(.



Jag undrar jag när Sophia och jag ska va? Inte varit med henne på snart 1 månad :O. Herregud, har aldrig gått så lång tid förut. Men det har varit mycket nu. Hoppas att det blir till veckan någon dag :). Pratar ju knappt på sms eller telefon heller så vi har ju en HEEEEEEL DEL att prata om :) hehe.

Svårt att vara utan sin andra hälft så länge ! <3

Av Therese - 3 november 2010 23:02


Har precis sett klart på berg fkyttar in på tv4 play. Denna gången va hon hos Robert Gustavsson :p. Han är så bäst den mannen :D. Skratta i stort sett hela tiden :p. Måste ses för dom som inte sett de :D haha!

Av Therese - 3 november 2010 18:04


Ibland blir det inte som man har tänk sig, eller hur? Idag är det en sådan dag. Har haft ont i huvudet hela dagen men har iofs haft de sen i måndags och den vägrar släppa :(. Skulle gått på The Social Network ikväll med Matilda, syrran och hennes kompis :). Men eftersom att jag är helt väck och ingen lust alls att gå på bio ikväll på grund av det så gör vi ett nytt försök imon ist :). Då kanske de bar blir jag och Matilda men de går de med :).


Orsaken till denna huvudvärk måste vara höstmörkret. Tycker var och varannan har huvudvärk nu. Har inte vant sig vid det tidiga mörkret, men snart gör man väl de :).


Ska bli så kul i helgen för då får jag träffa mina kusiner :). Saknat dom! <3

Ne nu blir det mat, stuvade makaroner och köttbullar :D



Av Therese - 2 november 2010 17:40


Här är håret :)


Just nu  

Av Therese - 1 november 2010 19:08


Halli hallå!


Sitter just nu med färg i håret + har en mindre skön huvudvärk! Segt som fasen och har tagit 2 avledon idag och de har inte gått över än. Men men. Ni får se resultatet imon på hur håret blev ;).


Inväntar första Paradise Hotel avsnittet för veckan och hoppas på spänning :p. Kommer ju in två nya idag med :).

Translate my blog

Fråga mig

7 besvarade frågor

Besöksstatistik

Presentation


Hej allihoppa!

Jag heter Therese och är 21 år! Jag tog studenten den 11 Juni 2010 :).

I bloggen får ni se mycket ur min vardag och vad jag gillar och inte gillar med mera ;)

Gästbok

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards