ThereseCarolineBerg.

Alla inlägg under april 2011

Av Therese - 15 april 2011 23:03


Vilken dag. Sophia har varit i Ullared hela dagen och Matilda skulle kommmit till skolan om hon inte försovit sig ;O. Så var själv i skolan idag:(. Tråkigt va de så jag sms:ade till Amanda och hon kom förbi och sällskapade mig i slutet av dagen :). Alltid något :) hihi.

När jag slutade så hängde jag med Amanda till Komvux SYV då hon bokade en tid. När vi va klara där så ringde jag pappa så han kom och hämtade mig :).


Kvällen har varit chill och nu har jag legat och varit knasig med syrran :D. Spelat in ett klipp med våra röster och sen ändrat rösterna i hennes iPhone xD. Vad vi har skrattat haha! :). Nu är jag bara trött efter att vi legat i sängen och flummat oss haha ;p. Funderar på att sova, för inget händer iaf :p.


Hörs imon, godnatt (:

Av Therese - 14 april 2011 21:40


Skönt att man redan har duschat och är allmänt slappt klädd :), det gillas!

Nu sitter jag och kollar på BB där det är fest just nu och det kommer bli kul ;). Längtar tills dom börjar bli fulla haha ;p. Det kommer va min kväll, kolla på BB :)

Av Therese - 14 april 2011 16:32


Torsdag idag och bara en dag kvar, sen helg!! :). Det är mycket fint ;).

 Började 10:55 och slutade 14:15, skönt som fan! Var så hungrig så trodde nästan man skulle svimma :S Sophia va likadan. Efter skolan blev det Donken (a). Det va mycket gott men är matkomatrött nu haha ;o.

Btw, på psykologin idag så kollade vi på världens sjukaste film, så sjuk att jag inte ens kollade ett skvatt på den! Den heter A clokwork orange och kolla trailern HÄR om ni vill se va det är för sjuk film! :S. Mår skitdåligt utav sådana filmer. Det värsta är att vi ska göra en analys på den, never ever in my life att jag gör det!!! Kan hon fetglömma!! ;O


Köpte hårfärg idag med, Mahognybrun :D. Så det ska jag  fixa i helgen :). Får se hur jag klippte de igår till helgen då det är nyfärgat :)


Av Therese - 14 april 2011 00:16


Sitter och funderar över om jag ska ta och lägga mig och kolla på tv lite innan man somnar :). Alla bra programmen går på tv6 nu :D. Börjar dock 10:55 imon men ska iväg vid 10 redan med pappa och hem till mormor och kolla om vi kan få igång tv:n som inte funkar än sen stormen vi hade här i fredags, efter det blir de skola. Vill så gääääääääääärna få ett sms ifrån Telia imon där det ska stå att jag kan komma in och hämta ut min nya iPhone :). Hoppas, hoppas, hoppas! (a)


Nej men tror det överväger till att krypa ner nu och kolla tv :)

Hörs imon, sov så gott & godnatt! (:

Av Therese - 13 april 2011 21:58


Rubriken är precis det jag gjort nu. Legat i soffan och kollat på tv sedan 8 :). Hade så ont i huvudet och hade tagit en ibumetin så gick och la mig så nu är den borta :).


Klippt mig har jag gjort idag med :). Fick en tid i sammband med att mamma skulle klippa sig och kan säga att det va redigt skönt att få håret klippt så man kan göra iordning det igen :). Har varit redigt tråkigt att göra iordning det nu när det har varit långt, inga etapper utan bara en längd och då går det inte gör allt för mycket med det. Imon ska det bli kul att göra iordning håret och hoppas på det bästa! :D

Av Therese - 13 april 2011 13:13


Nu åkte pappa till jobbet så då får man ju passa på och höja volymen så länge man är ensam hemma ;). Får ju passa på när man inte har någon som klagar :)


 

Av Therese - 13 april 2011 12:11


Hade lite sovmorgon till 9:35 idag ju. När jag kommer till skolan och till klassrumemt så öppnar Sophia och hon sitter där själv. Frågar henne vart den klassen är so mvi ska ha lektioner med idag är och hon vet inte så vi sitter där och jobbar i alla fall. Senare kommer Matilda och så får vi tag i en lärare och frågar vart klassen är och så säger hon att dom är iväg på Bamsecup som är för barn och ungdomar som går på träningskolor. När vi fått reda på detta så går vi och pratar med dom andrar lärarna vi skulle ha idag och dom säger att vi inte har några lektioner idag, KUL! Eller inte :S. Det va i stort sätt bara att åka dit och vända. Nu sitter man hemma igen :p och ska snart ta och äta något, ska se vad vi har :).

Av Therese - 12 april 2011 23:32


Gokväll! Maten blev god och man blev mätt + att dom gilalde de :). Har kollat på BB hela kvällen och man kan ju inte göra annat än att skratta åt Simon, han är så klockren så det finns ju inte! :D.


Hade tännkt att sova nu för imon är det skola igen :(. Börjar 9:35 och slutar 15:50. Så kommer man hem sent med för mamma ska klippa sig så då ska syrran och jag sitta och vänta ett tag och sen gå till frisören och möta upp henne :).


Men ska sova nu :). Hörs imon, godnatt! (:

Translate my blog

Fråga mig

7 besvarade frågor

Besöksstatistik

Presentation


Hej allihoppa!

Jag heter Therese och är 21 år! Jag tog studenten den 11 Juni 2010 :).

I bloggen får ni se mycket ur min vardag och vad jag gillar och inte gillar med mera ;)

Gästbok

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards