ThereseCarolineBerg.

Alla inlägg den 23 mars 2010

Av Therese - 23 mars 2010 22:01


Hej på er allihoppa! :)


Detta har varit en låååång dag ska ni veta.

  Vi åkte 06:20 och kan säga att jag var skittrött då och vädret gjorde det ju inte bättre precis :/.


Det regnade lite men blev mera udner dagen i Jönköping :(.


Här har vi stannat till i Eksjö....


....för att gå på toaletten i den byggnaden till höger. Samma gjorde vi på hemvägen.


Skitkallt att gå i dom här hela dagen iaf :O. Inte vita längre men får tvätta av dem lite ;) höhö.


Vid 10 så "hängde vi på låset utanför A6. Fast det vart vi ju inte så jätteensamma om vi säger så ;) haha. Lungt och skönt vart det iaf :). Precis lagom med folk ingen trängsel :).


Efter A6 åkte vi och letade efter centrum :O. Sophia och jag gick i varv ett tag och det var ju dessutom åt fel håll xD haha. Men till slut hittade vi :p. Det regnade skitmycket då så vi såg ju försjutton ut som dränkta katter xD haha! Blöta och kalla vart vi oxå när vi skulle gå tillbaka till bilen som blev en rejäl prommenad.

Tröjan på bilden köpte jag aldrig för gillade den inte så jättemycket hehe. Köpte däremot en till fast lite mörkare jeansskjorta på Gina Tricot som jag visar imon :).


Efter stan blev det att åka ut till Biltema och Jula där Sophias pappa skulle ha nått :p. Och jag sprang in och hämtade en katalog till pappa från varje ställe :) haha.


När vi var hema i Figeholm igen var klockan 18:50 ungefär och pappa hämtade mig där 20 minuter senare :). Vi åkte in på Konsum och köpte den där goda påsen som syns på bilden ;). Men även korvbröd för jag blev så sugen på korv med bröd när Sophia köpte en korv i Hultsfred på Sibylla :p.


Gick in i duschen direkt när jag kom hem och åt och efter så gjorde jag klart instuderingsfrågorna till provet vi har i Judendomen imon. Så skönt att ha det klart och det bästa är ju med att det fastnar ju medans man skriver av svaren till pappret ;). Skitbra inlärningsteknik :). Sen så har man musik i öronen går det ännu bättre ;).



Ska faktiskt ta och sova nu är skittrött gick ju upp vid 5 i morse :O haha ;). Inte varit såhr skönt trött på vet inte hur länge :S. Så kommer sova väldigt skönt inatt skulle jag tänka mig :).


        

Translate my blog

Fråga mig

7 besvarade frågor

Besöksstatistik

Presentation


Hej allihoppa!

Jag heter Therese och är 21 år! Jag tog studenten den 11 Juni 2010 :).

I bloggen får ni se mycket ur min vardag och vad jag gillar och inte gillar med mera ;)

Gästbok

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17 18
19
20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards