ThereseCarolineBerg.

Alla inlägg under januari 2011

Av Therese - 17 januari 2011 12:27


Hej på er!


Vilken häääärlig dag det är ute idag! Solen skiner och de är runt 7 - 8 grader varmt här i Oskarshamn idag :D. Känns som en tidig vårdag ute idag, så nice är de :D. Vill ha vår och sommar nu nu nu nu nu! :)


  


Idag hade jag bara en lektion som började 09:25 och slutade 10:20 :p. Så åkte med 8 bussen till skolan och satt där och väntade, men som tur va så var ju Matilda där med så hade ju sällskap ;). Lektionen som vi hade va Religion och de va ju bara intro om vad de ska handla om och vad vi ska läsa så den timmen gick rätt fort iaf :). Medans jag väntade på pappa så lekte vi lite jag och Matilda haha. Hon väntade på bussen så de blev perfekt :p.



Hahah, tyckte skuggorna på fötterna såg roliga ut :p


 




När pappa kom och hämtade mig så vi åkte och kollade på tapeter till mitt rum!!!!! NU SKA DET ÄNTLIGEN BLI AV! :D. SKulle ju gjort de förra året vid den här tiden men då kom de massa saker ivägen och sen har de inte bara blivit. Så pappa känner att han fixa rummet nu så de blir klart någon gång med. För i stort sätt så ska hela huset tapetseras om oxå. Men det får bli efter mitt rum för det är PRIO 1 nu som pappa säger ;D haha.



De va den först jag såg och det blev verkligen kärlek vid första ögonkastet för den tapeten :D. Den vill jag ha som fondvägg :). Vad tycks? :)     



Av Therese - 16 januari 2011 13:17



God eftermiddag passar väl förmodligen bättre än godmorgon anntar jag :p.

Har faktiskt varit upp med "tuppen" idag :O. Gick upp halv 12 när mamma väckte mig, inte dåligt de inte! Men känner ju att det inte va de bästa kanske, för är lite trött men vad sjutton det ger med sig :D. Haha!


Här får ni lite sjuk bilder på mig och syrran inatt som vi tog med camen hahaha!
















HAHAHAHHA, vad vi skratta när vi höll på att ta dom här alltså :D                                         

Av Therese - 15 januari 2011 16:12


Snart kväll nu ju. Mamma kom in och väckte mig halv 1 och jag låg kvar en timme och lite till kanske hehe. Gick in i duschen direkt när jag gick upp och efter de blev det att ta lite frukost :). Va jättegott att äta kiwi till :D. Tog två hela kiwi och delade dom :). Åt ju dock inte bara kiwi till frukost utan även ostmackor och ett glas o'boy ;).


Älskar hur bra bilder min iPhone tar :O. Bästa telefonen ever! <3  

Av Therese - 14 januari 2011 23:10


Vaknade imorse och bara kände vilken mensvärk jag hade så va hemma idag, och tur va de för de har hållt på hela dagen! Somnade om vid 8 tiden och vaknar igen 13:20 hehe :). Det kändes skönt att vakna då och känna si lite utvilad i jämfört med vad jag gjort de senaste dagarna när man har stigit upp klockan 7 :S. Sjuk tid!


Dagen i ära har bara bestått av massa chill :). Hur skönt som helst!

 Under kvällen har jag kolla lite inställningar och hittade lite där skörpan på bilderna blev liiiiiiiiiiite bättre :). För dom har bara blivit suddiga och konstiga och hittar inte rätt fokus, men nu gör den de!


Lilla jag :)



Min iPhone 4 <3 och kamerans linslock  


Av Therese - 13 januari 2011 20:57


Fruktansvärt seg jag har varit idag! Helt sjukt att man kan vara så seg. Otroligt trött hela dagen och de gick inte över alls. Det är nästan hemskt när man är så :O. Är fortfarande trött så ska verkligen lägga mig tidigare idag och försöka somna oxå som jag garanterat kommer jag DIREKT :).


Både syrran och jag slutade samtidigt iag så vi båda åkte med pappa hem efter jobbet :). Men så va def ju att vi båda va jättehungriga så vi åkte in till stan och så köpte pappa pastaköket åt oss ^^. SÅ GOTT DE SMAKADE! Speciellt när man va så hungrig ;).


Johanna och jag sitter kvar i bilen och väntar så tog lite bilder



 



Och hon ville INTE va med  på bild som ni kanske ser ;p


När pappa kom tillbaka så åkte vi hem 



Så fint väder det varit idag! Och när dom här bilderna är tagna är klockan nästan halv 5 och det är LJUST ute fortfarande, LYCKA! Älskar när de börjar vara ljust efter 4 igen för då vet man att man går åt ljusare och varmare tidier :)                

Av Therese - 12 januari 2011 21:57


Usch, sitter just nu och hostar för det irriterarr så i halsen :O. Blir galen!

Är redigt trött nu ikväll och har inte varit trött såhär tidigt på ca 3 veckor haha. Men när skolan sätter igång och det blir att gå upp tidigt på morgonen så blir man trött tidigare på kvällen. Jag har faktiskt längtat efter att bli trött såhär tidigt och vända tillbaka på dygen för det har varit rätt jobbigt att ha de som jag hade dessa 3 veckor.


Nu får det ta och bli att tvätta bort sminket och TYP krypa till sängs :). Lär ju LÄTT somna DIREKT ikväll iaf och inte vid halv 4 på morgonen ;). BTW, när mamma väckte mig vid 6 i morse så var jag heeeeeeeeeelt VÄCK! XD. Minns inte ett dugg av att hon väckt mig och sagt till mig tills hon åkte innan 7 :p. Svarade omedvetet med ändå medvetet - mm när hon kom in och sa till mig :p. Då är man bra väck ;) haha.


Hörs imon, godnatt! :)

Av Therese - 11 januari 2011 19:26


Hallelåja!


Några dagar sedan sist nu då ja! ;). Men de ska vi ta tag i igen tror jag va :) hehe.

 Slänger upp en bild på som syrran tog när jag flippade ut totalt efter att ha provat hennes ögonskugga på ögonlocken och sen kladdade i hela ansiktet haha ;p. Och detta va natten mellan söndag och måndag :). Skulle ända tvätta bort sminket så va lite kul att pasa på då ;).

  



Av Therese - 8 januari 2011 15:23


Vill först och främst bara säga att jag gick ju och la mig unefär vid halv 5 i morse :O. Vid klockan halv 12, HALV 12 så kommer mamma in och säger att det är dags att gå upp! GÅ UPP, NO WAY!!! Men jag drog täcket över huvuvdet igen cch somnade lite till som blev ungefär till halv 1 tror jag närmare bestämmt. Va ju inte piggare en timme efter precis och JUST NU är jag bara så seg för detta :p haha. Men det är väl bara att ta tag i livet anntar jag.


Åt fruskost för inte så länge sen heller och snart blir det lassange som jag just nu inte alls är sugen på :O haha. Men inte så lustigt!

Ska väl snaaaaaaaaaaart ta och gå in i duschen och sen göra mig iordning. Ska va hos Amanda efter 6 någon gång, så blir väl halv 7 eller nått :). Men gillar att ha lång tid på mig och inte stressa när jag ska göra mig iordning så därför så lång tid innan ;).


Just nu! Och det syns i ögonen att jag är trött haha :p

Translate my blog

Fråga mig

7 besvarade frågor

Besöksstatistik

Presentation


Hej allihoppa!

Jag heter Therese och är 21 år! Jag tog studenten den 11 Juni 2010 :).

I bloggen får ni se mycket ur min vardag och vad jag gillar och inte gillar med mera ;)

Gästbok

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16
17 18
19
20
21
22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards