ThereseCarolineBerg.

Alla inlägg under oktober 2011

Av Therese - 18 oktober 2011 19:17


Häj häj :) haha.


Har inte alls känt mig så pigg idag, tung i huvudet och ont i halsen :(. Det har gjort att jag legat i sängen hela dagen och kollat på tv. Nu som först jag satte på datan och satte mig här på hela dagen. Ringde till Sophia nu med men det bara bryts ju, blir så irriterad på det. Det har blivit sämmre med täckningen här ute på Mysingsö!!!!

Ska väl försöka ringa henne sen igen och prata lite :). Kanske är bättre när hon kommer hem från jobbet med, inte bästa täckningen i Fåglefors heller ;)



Av Therese - 17 oktober 2011 23:45


... en ny header!!! Vill inte alls ha den jag har nu.. :(. Har inga bilder till att fixa ihop en ny heller ;/. Haha vilket problem jag har ;). Har kollat igenom bland mina bilder lite och ingenting kul alls haha. Får helt enkelt ha den jag har ett tag till se det ut som eftersom jag ingenting hittar ;)


Funderar på att lägga mig snart med, lite trött men det lär ju gå över när jag lagt mig haha. Brukar bli så ju. Man är trött för stunden och sedan allt man ska göra innan man kommit i säng så har min blivit pigg igen när man väl lagt sig ;o. Någon som känner igen sig? Haha :)


Ja nu kanske ni undrar varför det kom upp en bild på Sophia helt plötsligt?

Jo det är såhär att jag vill ägna några ord till henne!


Hon är värdens finaste vän! Hon finns alltid där och kommer med kloka ord och har oftast rätt för hon känner mig för väl! :). Allt blir så mycket lättare med hennes närvaro och allt är bara så lyckat när man är med henne. Blir alltid en massa skratt och skämt och vi har samma sjuka humor haha :). Längtar till varje nästa gång vi ses från att de vi säger hej då för stunden! Även att vi inte kanske göra så mycket när vi ses förutom att bara prata lite om allt känns de bara skönt att få vara med dig, även om vi bara skulle sitta tysta en hel dag. Okej, jag vet att de inte skulle funka för du skulle få spunk till slut haha :D. Men du förstår nog vad jag menar :). Vi har gått igenom massor tillsammans och jag har många fina minnen med dig och fler ska det bli! ;). Hoppas verkligen att vi är lika bra vänner om 50 år som nu. Kan inte föreställa mig ett liv utan dig min vän! Kommer alltid att finnas vid din sida and you know it. Älskar dig!!     

Av Therese - 17 oktober 2011 22:54


... julfeeling så vet jag inte vad ;). Så gott med Ballerina Pepparkaka! Att känna smaken utav pepparkaka, mums! Blir ju beroende av pepparkakor på vintern haha :)




Av Therese - 17 oktober 2011 18:52


Hejhej


Vad glad man blir när man kommer till skolan och det inte är något, då har man gått upp i onödan! Det var ju bara att bege sig hemåt igen... Detta innebär att jag varit ledig hela dagen. Det var dock ingen bra idé att lägga sig framför tv:n i sängen när man kom hem som slutade med att jag somnade och vaknade igen vid halv 1 helt DÖD!


Är fortfarande död. Vet i sjutton om jag börjar bli sjuk på redigt för känner mig rätt så hängig just nu :(. Men det är inte lustigt om jag skulle bli sjuk haha. Gick ju utan jacka i Vimmerby i lördags natt och det var ISKALLT!


Bara chillat hela dagen hihi.

Av Therese - 16 oktober 2011 22:07


Hej på er!


Phju, nu är man hemma igen :). Fast varit hemma en timme och lite mer.

När vi vaknade idag bestämmde Ante att vi skulle ut på en tripp, göra något. Sagt och gjort, vi gjorde oss iordning och åkte iväg....till Jönköping! Vi gick omkring på A6 och IKEA. Fasen vilket litet IKEA om man jämför med Kalmar haha ;). Dagen idag har varit bara bra! :)



Underbara Jönköping!



Solen lyste starkt och värmde rätt bra :)



Gården var också bra fast det var lite roligare innan vi begav oss ut :). Var ju bara jag och Sophia hemma hos henne igår, inget folk dök upp men vi var inte ledsna för det utan vi hade det redigt skoj bara vi två ;)


Jajemen! Haha




Gårdagens outfit!


Vi åkte igenom Vimmerby på vägen hem och tog med oss en kebabrulle hem och delade på, den satt som en smäck inatt/morse!! Så gudomligt gott ;)



Ne ska se om jag ska ta någon macka att äta innan jag kryper ner till sängs och sover som fan! Är så trött haha :D


Godnatt and take care   


Av Therese - 15 oktober 2011 17:42


Ja nu är jag klar. Bara slappat ändå fram tills en timme sedan haha :p. Har precis tagit på mig kläderna för kvällen och det fick bli detta i brist på annat ;)



Fårse om jag skriver något hos Sophia, annars så skriver jag imorn när jag är hemma igen! Ha en fin kväll alla och ta det lugnt!! ;)   

Av Therese - 15 oktober 2011 13:46


Hej.


Haha, när jag skulle skriva Oktober där uppe så började jag skriva Augusti i stället haha :p. Vad tänkte jag med där liksom? ;). Jag kanske bara vill ha sommar så därför? ;)


Satt i alla fall klockan på halv 11 idag så jag skulle vakna skapligt. Vaknade dock innan klockan ringde haha, duktigt! ;). Men när jag vaknade kände jag mig tjock i halsen men tror det har försvunnit lite nu :) som tur är! :)

Håller just nu på att fixar lite musik till Sophia som hon önskat, hon har nämligen tröttnat på det hon har på telefonen när hon är ute och går :). Så nu ska hon få lite nytt att lyssna på under sina prommenader! ;)



Ska senare packa lite, men det är rätt soft att halva väskan redan är packad sen förra helgen utav det jag ska ha med mig ;).

Blir duschen när jag är klar här vid datan med musiken! Rätt skönt med att bara göra iordning håret här hemma, sminka mig göra jag hos Sophia :).

Hoppas på en go kväll där!! :)

Av Therese - 14 oktober 2011 15:51


Hej, då var det fredag igen! Det går så fort :).


Har sedan 1 tiden hållt på med mitt rum då jag har städat och bytt gardiner :). Fick hjälp utav pappa med gardinerna som skulle läggas upp lite, tack för det! :)





Har fortfarande inte ätit någon frukost idag haha, katastrof! Måste ta något litet nu innan mamma kommer hem då det blir mat haha :)

Translate my blog

Fråga mig

7 besvarade frågor

Besöksstatistik

Presentation


Hej allihoppa!

Jag heter Therese och är 21 år! Jag tog studenten den 11 Juni 2010 :).

I bloggen får ni se mycket ur min vardag och vad jag gillar och inte gillar med mera ;)

Gästbok

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards