ThereseCarolineBerg.

Alla inlägg under oktober 2011

Av Therese - 13 oktober 2011 23:45


Börjar bli skapligt trött här! det blev i alla fall mackor med stekt ägg förut, hur gott som helst! :D. Åt typ upp dom på fem minuter haha ;).


Ska faktiskt ta och kolla på ett avsnitt utav Hawaii five - 0 som nu har laddat klart så det slipper hacka hela tiden :). Efter det blir det faktiskt att lägga sig och sova, fredag imon och ledig! Snart lördag också!


Så delar med mig av en låt som jag rådiggar! :D




Godnatt and take care!   

Av Therese - 13 oktober 2011 20:53


Hej!


ÄNTLIGEN, som jag har kämpat med att få in det nya iOS 5 till min iPhone :O. Men nu är det på plats!! :). Så...nu är jag nöjd ;).


Dagen har bestått utav av att Sophia kom hit efter hon slutat jobba och när hon kom hit så gjorde jag mig iordning. När jag var klar åkte vi in till stan där vi mötte upp Sophias mamma och syster. Kollade lite i affärer och så blev det fakitskt en liten snabbfika också innan vi gick vidare. Mötte även på Amanda som var och kollade runt lite på stan, mys på bebismagen! :D. Sedan gick vi tre in till systemet, Amanda skulle köpa en pressent till sin bror och Sophia och jag grejer till lördag!! Då smäller det igen ;)



Nu ska jag ta och äta något. Är så hungrig! bara ätit två mackor och denna fikan här på bilden åvan. Vet bara inte vad sjutton jag ska ta?! Måste verkligen äta någon nu innan jag svimmar på redigt, är så otroligt yr i skallen nu :(.


Hörs senare, eller imon!  

Av Therese - 12 oktober 2011 22:02


Ligger just nu i sängen med datorn. Försöker kolla på Hawaii five - 0 men det laddar ju så förbaskat segt så hinner ju tröttna......så nu har jag pausat det så det får stå och ladda. Tar det för lång tid så ger jag upp ikväll!


Torsdag imon och det innebär att det är sista dagen för mig denna veckan, ledig fredag!! Gutt som fasen!! Sen är det helge igen, var ju försjutton helg nyss haha :D. Ja veckorna dom går så otroligt fort, springer förbi :p.


Kom bara och tänka på vad jag gjorde för ett år sedan. Då såg jag bland mina bilder att idag för ett år sedan då så klippte jag av mitt hår :(. Bara för att jag kollade på bilder nu så saknar jag mitt hår!


Ett år sedan!


Ett år senare - idag!

Av Therese - 12 oktober 2011 18:43


Hej hej!


Idag har det varit redigt segt ska gudarna veta! Varit så varmt i klassrummen idag och man ungefär har fått andnöd på redigt. Fanns verkligen inget syre kvar :(. Det har resulterat i att jag varit jätteseg idag haha :p.


Detta har jag haft på mig idag :) + dom högklackade som jag hade i helgen ;)





Av Therese - 11 oktober 2011 21:48


Sen sisst så har jag faktiskt bara kollat på massa avsnitt utav Hawaii five - 0. Det är ju så sjukt bra!! ;)


Skönt det börjar bli här inne i rummet nu, har fönstret öppet och vädrar ur den stora värmen som var här inne :p så nu kan man andas igen :)


Från La Scala i lördags



Have nothing else to say really so I think I'll say goodnight and take care!   

Av Therese - 11 oktober 2011 13:26


Hej på er! Allt bra? :)


Här är det fint :). Har duschat och har nu precis satt in en omelett i ugnen :D. Ska bli så fruktansvärt GOTT! Låg och blev så sugen på det igår när jag skulle sova ;). Tänkte då att det får jag sjutton ta och göra imorgon! :)


Så kul att se solen framme idag! :). Man känner sig faktiskt piggare när den är framme till skillnad från igår ;o. Nehe, skata och göra stuvningen nu för snart är omeletten klar!


På återseénde! ;)

Av Therese - 10 oktober 2011 23:15


Under hela kvällen har jag för det mesta bara legat och lyssnat på musik och spelat Wordfeud :). Har kollat på det nya avsnittet utav 2½ men med och det verkar vara okej än så länge :p. Och eftersom jag kollade på det så missade jag Svenska Hollywoodfruar och det var det sisa avsnittet! Men kollade på det på tv3 play så missat har jag inte gjort hihi ;). Men kan säga så mycket som såhär att det har nog fan varit den sämsta säsongen utav alla 4!! Skittråkigt att det har varit så lite med Maria och så föbannat överdrivet mycket med Gunilla! Vem gillar henne?! :O


För övrigt så ska jag nog snart ta och lägga mig och kolla på tv :). Så jag säger fakitskt nu godnatt and take care!   

Av Therese - 10 oktober 2011 16:44



Som jag sa, vädret är verkligen grått idag!

Translate my blog

Fråga mig

7 besvarade frågor

Besöksstatistik

Presentation


Hej allihoppa!

Jag heter Therese och är 21 år! Jag tog studenten den 11 Juni 2010 :).

I bloggen får ni se mycket ur min vardag och vad jag gillar och inte gillar med mera ;)

Gästbok

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards