ThereseCarolineBerg.

Alla inlägg under oktober 2011

Av Therese - 10 oktober 2011 16:25



Såhär glider jag runt här hemma idag ;). Samtidigt funderar jag på vad jag, mamma och syster ska ha att äta till kvällen :). Något lätt och gott vore himmla fint ;). Kanske skulle vara gott med pasta och någon pastasås :). Ja vi får se helt enkelt vad det blir för något :)

  

Av Therese - 10 oktober 2011 15:43


Håller precis på att uppdaterar telefonen till 4.3.5 som jag ännu inte gjort :p men tog tag i det nu :). Idag är det en sån där typisk grå och tråkig höst dag då det regnar hit och dit :(.


Eftersom att det är höst nu så tyckte jag att det skulle vara lite höst i telefonen med, så ändrade förut bakgrunden :)



Sådär ja, då var uppdateringen klar! :)

Av Therese - 10 oktober 2011 12:45


Godgens!


Vaknade exakt 12:12 idag :) haha. Hade ett sms och ett missat samtal från Sophia. Hon ville att jag skulle skicka de bilder jag hade tagit i lördags :). Så ligger nu i sängen med datan i knät :). Hur skönt som helst! Dock är jag VRÅLHUNGRIG och vet inte redigt vad jag är sugen på än hihi ^^, men det kommer väl snart :)


Hörs senare!   



Av Therese - 9 oktober 2011 22:28


Är så sjukt trött och har fortfaradne inte gått in i duschen men ska det NU! Efter det blir det verkligen att lägga sig i sängen och sova som fan! :)


Bjuder på denna låten, så bra och helt sjukt att denna röst kommer från han!



Åter igen, godnatt and take care!   

Av Therese - 9 oktober 2011 21:26


Hej hej!


Det började fint med lite vin haha. Sen vet i fan vad som hände ;)



Blev inget mer skrivande igår i Mörlunda haha. Kan bara säga att kvällen igår vart så lyckad! Så jävla kul va de haha. Det som var minst kul var väl prommenaden hem på typ 2 km i platåklackar och skitont i fötterna. Tog oss en timme hem till Sophia och Ante. Kallt vart det ju oxå, fy fan. Gick hem före Sophia för hon tog så många pauser så orkade inte vänta haha :p. När jag kom hem så la jag mig i soffan och hade tagit på mig min Ziperall! Så förbannat skönt! Senare så knackar Sophia på dörren så får gå upp och öppna den. Jag springer in och lägger mig i soffan och efter kommer hon ISKALL!! Så där sov vi till hav 9 i morse haha. Under tiden vi hade sovit hade jag hört henne ligga och frysa så mycket att hon skakade tänder så jag kollar om hon har något utav överkastet på sig och det har hon inte, då lägger jag över det på henne och efter ett tag så slutade hon skaka tänder :)


Den evighetslånga vägen hem, gåendes!



Idag har vi bara slappat och degat som två sjuklingar i soffan fram till halv 4 ungefär då vi gjorde oss iordning lite och gick ut och gick en lååååååång prommenad. När vi kom hem så satte vi ner röven i soffan igen och bara väntade på att Ante skulle komma hem från macken så att vi kunde åka in till stan och äta, blev kebabrulle :). Efter vi hade ätit klart kom pappa och hämtade mig, så har varit hemma en timme snart :). Ska ta och hoppa in i duschen nu om det har blivit något varmvatten ännu..


Slappa på hög nivå!

Av Therese - 8 oktober 2011 14:05


Hallå!


Har precis kommit ut ur duschen och ska nu snart ta och göra mig iordning :). Ska åka till Sophia snart :). Undrar vad det blir för mat hos henne? Hmm ;).


Ska återgå till att göra mig iordning. Hörs i Mörlunda! :)

Av Therese - 7 oktober 2011 20:50


Mamma och jag åkte ju in till stan förut. Hittade kläder tills imon på Lindex :D. Pricken över i:et var ju att mina skor hade kommit som jag beställde i måndags ;). Kunde inte bli mer planerat in i minsta detalj ;).



Så detta blir det att ha på sig imon :)))



Ska fortsätta kolla på Idol nu :)

Av Therese - 7 oktober 2011 16:05


Tjabba tjena hallå!


Jaha, så vart de fredag igen...GÖTT! Är så pepp på morgondagen hos Sophia och Ante :). Eftersom det inte blev något för mig förra helgen på grund av mensvärk all day long så ska det bli extra kul! :)


Varit ledig idag ju, as usual på fredagar ;). Har bara haft det skönt! Har varit i duschen och har precis nu gjort mig iordning för snart kommer mamma hem och så far vi in mot stan! Ska kolla lite saker, typ som kläder....har ingenting tills imon.


Kvällen ikväll kommer bestå utav......IDOL 2011! Ska bli redigt kul faktiskt! :)

 Ne nu ska jag ta och leta fram något att ha på mig, hörs senare!   

Translate my blog

Fråga mig

7 besvarade frågor

Besöksstatistik

Presentation


Hej allihoppa!

Jag heter Therese och är 21 år! Jag tog studenten den 11 Juni 2010 :).

I bloggen får ni se mycket ur min vardag och vad jag gillar och inte gillar med mera ;)

Gästbok

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards