ThereseCarolineBerg.

Alla inlägg under juni 2011

Av Therese - 26 juni 2011 23:37


Go kväll!


Nu som först börjar min huvudvärk släppa, har haft den sen i eftermiddags så det har varit rätt tungt idag :(. Ska snart gå in i duschen och sedan lägga mig skulle jag tro? Har satt klockan på 9 imon och ska då kolla om vädret är fint som dom lovar, har ju varit med om det förut att det ska va fint men inte blivit så. Om det visar sig vara fint så blir det att man åker till Figeholm och solar :). Massa mys! :)



Hörs imon, godnatt and take care! (:  

Av Therese - 26 juni 2011 16:00


Godagens!


Pigga och krya efter midsommarhelgen? ;). Själv mår jag bättre idag än vad jag gjorde igår kväll, vilket baksalg de blev haha. Mådde så bra när jag vaknade, men allt kom sen till eftermiddagen/kvällen. Var hur seg som helst. Skulle åkt med Sophia och Ante och glidit runt lite i hans nya bil han va och köpte igår, men orkade verkligen inte de tyvärr :(. Så jag låg bara i sängen och kollade bland annat på Vi hade i alla fall tur med vädret igen som gick på svt1.


Right now at this moment.  

Av Therese - 25 juni 2011 23:51


Hej på er! :) Hade ni en bra midsommar? :). Hoppas ni hade de, för det hade jag! :)

 

Dagen började med att vi åkte ner till stugan med släkten och åt potatis, köttbullar, ägg och sill. Den vanliga midsommarlunchen med andra ord :). Efter lunchen blev det jordgubbar och polkaglass, hur gott som helst! Smaka att ha de till om ni inte gjort det, kanske låter konstigt men det är en god kombination! ;).

Min kusiner va där med så jag hade äran att få umgås lite med dom nere vid bryggan och håva efter småfiskar ^^. Fick inte så jättemycket fisk, fick mer tong :p. Men i tongen sitter det hur mycket smådjur som helst så de va ju något iaf :).



Dessa sötingar kom fram när vi håvade :)



Denna fina fjärill satt bakom mig vid fönstret i stugan på altanen :)


  


Frammåt 5 tiden på kvällen åkte vi hem och hann inte landa många minuter innan vi skulle åka hem till pappas bror och grilla med dom som varit nere i stugan :). Jag där emot stannade bara för att äta då och sedan mamma skjutsade mig till Figeholm där jag, Sophia och Ante skulle ut till Sophias kusins pojkväns föräldras somamrtuga. Där spelade vi två eller tre omgångar kubb, och kan ju säga så mycket som att jag kunde tro att banan va utsatt 1,5 meter upp i luften, för så högt kastade jag och vi bara skratta hahaha ;). Skyller på drickan (a) hihi.

 Senare gick vi bort till ett par kompisar som bor där ute där sommarstugan va. Där vill jag lova att de va fest ;p. Det blev en redigt trevlig kväll efter mycket om och men :). Vid halv 4 tiden kom Sophias pappa och hämtade hem oss och det blev att sova i Figeholm. Klockan stod på 04:25 när jag la mig i sängen.


Det va helt ljust ute när jag skulle sova :), men somnade rätt fort!

Av Therese - 23 juni 2011 23:21


God kväll!


Haft en fin dag? :). Min har varit rätt bra :). Åkte ju in till stan med mamma, syrran och pappa. Hittade ett par jeansshorts, t-shirt och en tröja :). Blev ju även lite dricka tills imon vad som nu sker. Ska i alla fall följa med familjen ner till stugan och äta midsommar lunch med släkten, så de kommer bli mys! :). Sen får Sophia höra av sig vad som ska ske under dagen/kvällen :).


Fårse om jag hinner in här imon innan vi åker, men troligtvis inte. Isf hörs vi på lördag här, kanske kan titta in här genom telefonen :). Det skulle vara så mycket lättare om BLOGGPLATSEN HADE EN APP!!!!! Det skulle vara så mycket lättare att blogga och man skulle blogga så mycket mer. Alla andra bloggar är det ju typ Wordpreess på och dom har en egen app som gör att dom kan blogga hur lätt som helst. Vore hur bra som helst om Bloggplatsen kunde fixa något sådant!! Har faktiskt funderat flera gånger på att gå tillbaka till Blogg.se, men vill  vara kvar här för att ha allt sammlat och inte ha allt utspritt överallt.

 

Och med det sagt så säger jag nu godnatt och ha en redigt bra midsommar och va rädda om er! :)   

Av Therese - 23 juni 2011 14:02


Hello!


Blev inget stan med Sophia, utan jag ska i stället åka in med mamma sen när hon slutat jobbet och syrran ska förmodligen oxå med :).

Tänkte även gå in på Lindex och se om dom har något, för har absolut ingenting att ja på mig imon ;o. Vill ha något nytt! :)


Ska snart gå och tvätta håret och gör mig iordning! Ha en fortsatt bra dag! (:

Av Therese - 22 juni 2011 22:51


Go kväll!


Sitter här och ska snart ta och gå in i duschen. Blir att sätta larmet på 8 imon, upp och göra sig i ordning för den där fröken fräken Sophia kommer hit då och så ska vi in till systemet och gå lite på stan :).

 

Så hörs imon, godnatt and take care :)


Av Therese - 22 juni 2011 16:00


Hej!


Vilken morgon! Satte larmet på 9 och de ringde. Får massa sms av Fia om jag är vacken osv :p. Jag är helt DÖD haha. Hör att jag får massa sms, men som sagt jag  var ju DÖD och helt väck så trodde jag drömde. Blev iaf att man gick upp och gjorde sig iordning och där efter åkte vi iväg och åt Donken till lunch :). Men man ska inte åka till Donken vid 12 tiden för det är KAOS vid mcdrivern och runt hela Donken. Blev att vi stannade och väntade ett tag på Shell tills lunchyran avtog :).


Känns som att det ska börja regna när som helst här, är rätt mörkt men hur varmt som helst. Fick byta om och ta på mig shortsen och en sval t-shirt, mycket bättre! Fläckten är dock på för fullt, redigt skönt!


Jaha nehe, vad gör man nu då? Sophia den lilla skiten har fart till Jönköping nu med sin Ante för att dom skulle hämta en bil där, fuuuuuuuuusk säger jag då ;o phuhuhu ;(.

Av Therese - 21 juni 2011 23:40


Nu ska jag ta och lägga mig i sängen och kolla på kvällens program som jag alltid kollar på :), förutom Simpsons då. Har satt klockan 9 med för Sophia åker ifrån sig vid 10 - 11 tiden till mig :). Ska umgås lite och äta Donken, typ ;).




Med detta så säger jag här med nu godnatt, hörs imon!

And take care! :)  

Translate my blog

Fråga mig

7 besvarade frågor

Besöksstatistik

Presentation


Hej allihoppa!

Jag heter Therese och är 21 år! Jag tog studenten den 11 Juni 2010 :).

I bloggen får ni se mycket ur min vardag och vad jag gillar och inte gillar med mera ;)

Gästbok

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards